top of page

CHALLENGERZ LEIDT JE PROJECT IN GOEDE BANEN

Verbouwen van A tot Z

ChallengerZ Projects

Een totaalconcept @home of in business

De belangrijkste stap als je gaat bouwen of verbouwen: de juiste partner kiezen om alle werken in goede banen te leiden. Want bij een (ver)bouwavontuur komt heel wat kijken, zeker als je voor een totaalaanpak gaat. ChallengerZ vindt ‘totaalconcepten’ opnieuw uit. Wij ontzorgen je volledig en regelen alle verbouwingen van A tot Z, zowel bij particulieren als bedrijven.

Wij ontzorgen jou in 6 stappen

1. DAAG ONS UIT

Natuurlijk willen we jou eerst gehoord hebben tijdens een goed gesprek. Het gaat uiteindelijk om jouw persoonlijke (ver)bouwplannen! We luisteren aandachtig naar je wensen en geven je hierbij natuurlijk wel graag een woordje persoonlijk advies of inspiratie op maat van jouw renovatiedromen.

2. EEN OFFERTE (DIE JE NIET ZAL WEIGEREN)

Zijn wij je ideale renovatiepartner en zie je het zitten om jouw plannen door ons te laten vertalen naar perfectie? Dan gaan wij graag de Challenge aan en stellen we een gedetailleerde offerte op maat op

3. GEEN VERRASSINGEN

Of toch geen onaangename! Als je besluit met ons in zee te gaan, dan maken we samen enkele afspraken, zodat je perfect weet waar je aan toe bent. Ook dat is ontzorgen.

4. KEUZES, KEUZES, KEUZES

Een leuke en tegelijk moeilijke stap, want zoveel materialen om uit te kiezen… We kunnen voor je renovatie dan ook alle kanten uit. Indien gewenst vergezellen we je naar enkele groothandels en showrooms, waarbij we je een eerlijk advies geven, op basis van onze ervaring en passie.

5. WE GAAN AAN DE SLAG

Het is zover… je renovatie start. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, met de neuzen in dezelfde richting, een arendsoog voor timing en een luisterend oor door één aanspreekpunt gedurende het hele renovatieproces.

6. ZIJN JE VERBOUWDROMEN UITGEKOMEN?

Je totaalrenovatie is klaar, klaar om van te genieten. Sprakeloos van het eindresultaat? Nog iets te bespreken of te bekijken? Vertel het ons!

Van cost tot cut: ChallengerZ gaat de uitdaging aan. Aarzel niet contact met ons op te nemen!

bottom of page