top of page

VAN FIETSOUTFIT EN -ONDERDELEN, TOT FIETS

ChallengerZ Cycling

Bianchi bicycles

Om niet telkens op de hometrainer te moeten zitten tijdens zijn revalidatie na een skiongeval, besloot zaakvoerder Peter Macken (Pirlo voor vele fietsvrienden, verwijzend naar zijn Italiaanse lievelingsdrankje) een racefiets te kopen. Zijn voorliefde voor Italië leidde hem naar prestigieus fietsenmerk Bianchi, met de befaamde Celeste kleur.

Celeste

Toen eind 2014 de eerste ideeën kwamen om ChallengerZ op te richten was na de zoektocht van de naam dan ook al snel beslist voor welke huisstijl en kleur we zouden gaan. Inderdaad, you love it or you hate it: Celeste!

Hedendaagse collectie fietskledij

We stellen je graag de ChZ Sprint Wear voor: een hedendaagse collectie die seizoen na seizoen top fietskledij op de markt brengt. ChallengerZ beschikt ondertussen over eigen cyclewear, die ook jij kunt bestellen om ons logo te vertegenwoordigen aan een super prijs/kwaliteit. Uiteraard kunnen we ook je eigen ontwerp volledig op maat realiseren, in samenwerking met onze designer.

Aankoopbegeleiding cycling

Velen vragen ons om via ChallengerZ hun aankopen te kunnen doen, van fietsonderdelen tot fietsen. Om onze klanten te ontzorgen, zijn we een samenwerking opgestart voor aankopen aan niet te missen prijzen en met een uitstekende service. Ook voor fietsevenementen in combinatie met networking, key notes en gastronomie schakelen wij graag een versnelling hoger, via ChallengerZ Events.

ChallengerZ kleurt ook jouw business! Interesse? Daag ons uit, je hebt er alleen maar bij te winnen.
Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak.

bottom of page