top of page

ANALYSE - ADVIES - ONDERHANDELING - VOORDEEL

Wij ontzorgen jou volledig op maat!

Ben jij ook liever een grote vis?

Vele kleintjes maken één grote! Het runnen van een winstgevende zaak staat of valt met het handhaven van kwaliteit en het beheersen van kosten. De beste prijzen krijgen in een complexe inkoopmarkt is een uitdaging. Verspilt je bedrijf geld? Doe je voordeel bij ChallengerZ. Onze klanten gaan van eenmanszaken tot multinationals: zelfstandigen, middelgrote en grote kmo’s die op hun overheadkosten willen besparen. Wij helpen hen slimmer te kopen. Niet door eenmalige groepsaankopen, wel door langetermijnonderhandelingen in wagenparkbeheer, telecom, IT, energie en verzekeringen bijvoorbeeld. Kortom, alle diensten die niet binnen je core business passen. Wij zorgen ervoor dat je de juiste producten van de juiste leveranciers aankoopt en onderhandelen voor jou om de beste deal rond te krijgen. Meer zelfs: Wij ontzorgen jou, volledig op maat!

Welke voordelen haal je uit een partnership met ChallengerZ?

Je verliest geen kostbare tijd met onderhandelen en vergaderen. Je focus ligt bij je core-business: je omzet, je zaak en je klanten.

Je bekomt volumekortingen die je normaal zelf niet onderhandeld krijgt: gemiddeld tussen -10% en -30% op je huidige facturen, maar ook kortingen tot -70% zijn geen uitzondering!

Je geniet van dezelfde servicevoorwaarden als voordien.

Wij vertrouwen enkel op geselecteerde, betrouwbare en klantgerichte leveranciers. Dat kunnen ook je huidige leveranciers zijn waarover je tevreden bent, maar wel met andere inkoopprijzen.

@your service

ChallengerZ is gegroeid uit een erg succesvolle businesscase die als inspiratie heeft gediend voor ons zakelijk model. Peter Macken is bezieler, stichter en zaakvoerder van ChallengerZ met een jarenlange en erg brede ervaring in aankoop en verkoop van diensten en producten op de Belgische en internationale markt. We opereren onafhankelijk, neutraal en uitsluitend in jouw voordeel, samen met een gedreven team dat als target jouw voordeel en “saving” heeft, maar vooral partnership en vertrouwen voorop stelt.

Ook je business ChallengerZ’en? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende kennismaking om kosten te besparen.

bottom of page