top of page

OVERHEAD KOSTEN BESPAREN

Deals onderhandelen, prijzen vergelijken

ONTDEK ONZE DIENSTEN

COPIERS & PRINTERS

Van post naar praktisch
Papier kost tijd en geld. Stapels kan je besparen dankzij het digitaliseren van je papieren in- en output. Denk maar een het digitaal verwerken van alle in- en uitgaande facturen. Dit zijn vaak verborgen kosten in je bedrijf, waarbij wij je kunnen helpen. Bye bye postzegel!

Je papierwerk op orde
Printen en kopiëren doen we allemaal dagelijks en is vaak nog nodig, ook al streven we naar een paperless office. Voor printoplossingen werken we samen met enkele streng geselecteerde leveranciers om efficiënt en minder te printen, aan de beste tarieven op de markt.

CONSULTANCY

De juiste persoon op de juiste plek
Ben je op zoek naar een tijdelijke werkkracht voor een project of ad interim? Wij stellen ons uitgebreide netwerk van personen en bedrijven tot je beschikking of brengen je in contact met de juiste consultant. Pay it forward.

ENERGIE

Het is inderdaad jouw energie…Kies dus slim!
Jouw energie, maar besteed je tijd slim. Ook het energielandschap evolueert snel. Na onze analyse van je verbruik en wensen, selecteren wij de beste leveranciers en de juiste bijpassende formules. Wij werken een voorstel uit in functie van je behoeften en criteria zodat je budget optimaal besteed wordt.

FACILITY MANAGEMENT

Jouw gebouwen professioneel beheerd

Op zoek naar quick wins in het beheer van jouw gebouwen? Alles wat bij een professioneel goed onderhoud en beheer van je gebouwen komt kijken, kunnen wij voordelig voor je regelen. Van het poetsen en ophalen van je afval tot alle wettelijke keuringen, niets is ons vreemd.

IT SOFT- & HARDWARE

Technologie verandert snel… Stay connected
Technologie is niet meer te stoppen en verandert non-stop. Bijblijven met wat er op de markt beweegt? Of het nu gaat om smartphones, laptops, pc’s, thin clients of tablets, wij adviseren je met kennis van zaken en kopen software of hardware op hoog niveau in. Zo kunnen we jou de laatste technologie aanbieden aan onweerstaanbare prijzen.

KANTOORMATERIAAL & INRICHTING

Duizenden kantoorartikelen in één muisklik
Pennen, printpapier, inkt… koop jij je kantoormateriaal ook zonder nadenken in, omdat het toch maar over “kleine” bedragen gaat? Heb je al eens uitgerekend hoeveel het je jaarlijks kost? Al die kleintjes samen maken één grote. Wij slagen erin om zo’n 30% uit te sparen, in vergelijking met de grote gerenommeerde leveranciers. Hiervoor werken we samen met één vaste partner. Bestellingen van alle bekende merken plaats je via het webportaal of telefonisch en alles wordt stuk voor stuk op je bedrijf geleverd. Exact dezelfde producten, hetzelfde bestelgemak, maar dan wel een stuk goedkoper!

Kantoorinrichting binnen handbereik
Ook op je kantoorinrichting kan je flink besparen. Het zal je niet verbazen dat de prijs van 2000 bureaumeubelen en -kasten lager ligt dan die voor 20 stuks. Hetzelfde geldt voor de service van de leverancier. Een grote klant heeft vaak wel een streepje voor.

MARKETING, SALES & COMMUNICATIE

Maak van je merk een topper
Dankzij onze jarenlange reputatie in marketing, sales en communicatie beschikken we over een uitgebreid netwerk van mensen en oplossingen. We adviseren jou in het kiezen van de juiste oplossing voor je reclame, sales & marketing of communicatiedoelstelling. Of we voeren je project voor jou uit, alles is bespreekbaar. Wil je een nieuwe website? Betaal dan niet de prijs van een Porsche als je je doelstelling evengoed met een Volkswagen kan behalen. Zowel online als offline kennen we onze weg in het wereldje van sales, marketing- & communicatie en stemmen we de juiste leverancier af op elke specifieke vraag.

MEDIA AANKOPEN

Profiteer van onze buying power
Adverteren is duur en draait vaak op volume. Door het bundelen van volumes en door te onderhandelen als niet betrokken partij behalen we betere resultaten en grotere kortingen die je wellicht niet onderhandeld krijgt. Jij focust op je zaak, ChallengerZ op je aankopen.

PERSONEELSKOSTEN

Koester je menselijk kapitaal
Personeel is menselijk kapitaal dat je moet koesteren. Maar er hangt ook een kostenplaatje aan vast. ChallengerZ helpt je te besparen op maandelijks terugkerende kosten. Dankzij enkele eenvoudige ingrepen kunnen we je gemakkelijk enkele honderden euro’s per maand uitsparen. Daarvoor hoef je zelfs niet altijd van leverancier te veranderen.

PROMOTIEMATERIAAL

Perfecte promotie voor je merk
Of het nu gaat over vlaggen, balpennen, beursstanden, roll-ups of relatiegeschenken: op promotioneel vlak zijn de mogelijkheden eindeloos! Wij luisteren naar je behoefte en gaan voor jou op zoek naar de interessantste deal aan de beste prijs.

SPECIAL PROJECTS

Zoek je een schaap met 5 poten? Challenge us…

Dat ene product, die dienst die niet op onze site vermeld staat, uitzonderlijk vastgoed, een zeldzame oldtimer of een ander ongewoon idee? Je kan het zo gek niet bedenken of wij krijgen het voor mekaar. Nodig ons uit voor een vrijblijvend gesprek, hoogstwaarschijnlijk vinden we wat je zoekt. Contacteer ons vandaag nog en wij gaan de uitdaging aan. Ons bedrijf heet niet voor niets ChallengerZ.

TELECOM & DATA

Technologie evolueert razendsnel. En jij?
Telecommunicatie verandert constant. Sneller dan je kan bijhouden. Gezien een jarenlange telecom carrière van één van onze partners beschikken we over een ruime expertise op dit vlak. Laat ons je bijstaan met onafhankelijk advies voor de beste oplossingen voor vaste & mobiele telefonie en dataverbindingen. Gemiddeld besparen we 30% telecom- & datakosten uit op je maandelijkse factuur.

GEREEDSCHAP

Goed gereedschap is handig
Goed gereedschap is niet goedkoop, maar verdient zichzelf terug op termijn. Voor elke klus de juiste tools. We kunnen de meeste bekende merken aanbieden, met behoud van garantie én aan scherpe tarieven.

VERZEKERINGEN

Speel op zeker
Zorgeloos, maar correct verzekerd? Het is maar best dat je bedrijf goed verzekerd is. Gevaren schuilen om de hoek, het leven zit immers vol onverwachte wendingen. Maar alert blijven is de boodschap. De volumekorting die we reeds onderhandeld hebben, geven we grotendeels aan je door. Zo blijf je even zorgeloos verzekerd, maar dan wel aan betere tarieven.

WAGENPARKBEHEER

Uw mobiliteit aan scherpe tarieven
Sta er eens even bij stil: ben je zeker dat je over de beste oplossing, de beste leverancier en het beste wagenpark beschikt voor je mobiliteitsbehoeften? We bekijken samen je wagenpark en komen tot de beste oplossing op maat van je bedrijf, steeds aan de scherpste tarieven. Naast vlootadvies onderhandelen we ook de scherpste tarieven voor alles rond uw vloot : tankkaarten, verzekeringen, banden, carrosserieschade, … Logisch dat de prijs voor een wagenpark van 1.000 auto’s en 5 miljoen liter brandstof per jaar scherper is dan jouw huidige prijs…

WERKKLEDIJ & PBM’S

Optimaal beschermd aan het werk
Veiligheid heeft geen prijs. En toch maken we ons sterk dat we ook hier, rekening houdend met de wensen van uw personeel, de meeste werkkledij beter kunnen inkopen. Het hele gamma: van schoenen tot aan de veiligheidshelm.

Interesse? Daag ons uit, je hebt er alleen maar bij te winnen. Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak.

bottom of page